FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HRT: potpisan novi Kolektivni ugovor

ZAGREB, 31. ožujka 2005. (Hina) - Povjerenici devet sindikata kojidjeluju na Hrvatskoj radioteleviziji (HRT) potpisali su danas sglavnim ravnateljem HRT-a Mirkom Galićem novi Kolektivni ugovor (KU)koji vrijedi do 31. prosinca 2009. godine.
ZAGREB, 31. ožujka 2005. (Hina) - Povjerenici devet sindikata koji djeluju na Hrvatskoj radioteleviziji (HRT) potpisali su danas s glavnim ravnateljem HRT-a Mirkom Galićem novi Kolektivni ugovor (KU) koji vrijedi do 31. prosinca 2009. godine.

KU-om se uređuju međusobna prava i obveze radnika i HRT-a kao njihova poslodavca, a tijekom potpisivanja istaknuti su uspješna suradnja sindikata i poslovnog vodstva HRT-a te značajna uloga i podrška sindikata u procesu povećanja ekonomičnosti i kvalitete proizvodnje programa, priopćeno je s HRT-a.

Na jutrošnjoj sjednici Ravnateljstva HRT-a ovjeren je mandat novoizabranom članu Ravnateljstva koji predstavlja zaposlene na HRT-u, Branku Ozretiću.

Zakon o Hrvatskoj radioteleviziji propisuje da Ravnateljstvo HRT-a čini i predstavnik zaposlenika HRT-a, koji se bira na mandat od jedne godine i to redom iz četiriju HRT-ovih organizacijskih jedinica (ove godine iz Glazbene proizvodnje HRT-a).

Budući da je Božidaru Rožmanu s Hrvatskoga radija istekao mandat, za člana Ravnateljstva HRT-a koji predstavlja zaposlene izabran je Branko Ozretić, zaposlen kao pjevač-solist u Zboru Hrvatske radiotelevizije, kaže se u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙