FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kirgistan: sastanak potpisnica Ugovora o kolektivnoj sigurnosti u Moskvi

MOSKVA, 25. ožujka 2005. (Hina/AFP) - Organizacija zemalja potpisnicaUgovora o kolektivnoj sigurnosti, koja okuplja Rusiju i pet bivšihsovjetskih republika među kojima Kirgistan, sastat će se u petak uMoskvi radi ispitivanja stanja u Biškeku gdje se oporba domoglavlasti, prenijela je agencija za vojno informiranje Interfax-AVN.
MOSKVA, 25. ožujka 2005. (Hina/AFP) - Organizacija zemalja potpisnica Ugovora o kolektivnoj sigurnosti, koja okuplja Rusiju i pet bivših sovjetskih republika među kojima Kirgistan, sastat će se u petak u Moskvi radi ispitivanja stanja u Biškeku gdje se oporba domogla vlasti, prenijela je agencija za vojno informiranje Interfax-AVN.

"Članovi stalnog Vijeća organizacije usmjerit će svoje razgovore u petak stanju u Biškeku gdje je oporba preuzela vlast, jer nestabilnost Kirgistana može utjecati na sigurnost u čitavom području srednje Azije", priopćio je izvor u tajništvu organizacije, koji prenosi agencija.

Organizacija zemalja potpisnica Ugovora o kolektivnoj sigurnosti, čiji je glavni tajnik Rus Nikolaj Bordjuža, obuhvaća Armeniju, Bjelorusiju, Kazahstan, Kirgistan, Rusiju i Tadžikistan.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙