FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Počeo 3. međunarodni kongres o PR-u u regiji Alpe-Jadran

BRIJUNI, 30. ožujka 2005. (Hina) - Međunarodni kongres za odnose sjavnošću regije Alpe-Jadran pod nazivom "PRO PR 2005.", otvoren danasna Brijunima, okupio je više od 160 sudionika i 15 predavača izSlovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore iKosova.
BRIJUNI, 30. ožujka 2005. (Hina) - Međunarodni kongres za odnose s javnošću regije Alpe-Jadran pod nazivom "PRO PR 2005.", otvoren danas na Brijunima, okupio je više od 160 sudionika i 15 predavača iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore i Kosova.

Tijekom tri dana rada skupa, uz prenošenje praktičnih i teorijskih znanja iz odnosa s javnošću, održat će se i četiri stručne radionice, izvijestili su organizatori.

PRO PR kao kongres jedini je takve vrste u regiji, a namijenjen je svima onima koji se svakodnevno susreću i prakticiraju odnose s javnošću, kazao je Danijel Koletić, predsjednik Organizacijskog odbora kongresa koji se održava pod sloganom «Znanjem do uspjeha». Istaknuo je da se investiranjem u znanje investira u budućnost i razvoj, ne samo tvrtki i institucija koje zastupamo kao predstavnici za odnose s javnošću, već u razvoj ugleda i društvenog okoliša koji nas okružuje.

Kongres je svečano otvorio pomoćnik ministra znanosti, obrazovanja i športa Hrvoje Zorc.

Kako je ranije najavljeno, bit će riječi o etici odnosa s medijima u zrakoplovnim nesrećama, Kosovu kao komunikacijskom tržištu, Relaunchu Mitsubishija - sinergije oglašavanja i PR-a, PR-u i marketingu u političkim kampanjama, mjerenju ugleda, PR-u i kreiranju liderstva, kodificiranju poslovno etičke prakse u PR-u i sl.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙