FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Simpatizeri Sadama Huseina okupit će se u subotu u Berlinu

BERLIN, 11. ožujka 2005. (Hina/AFP) - Članovi bivše iračke strankeBaas i simpatizeri svrgnutog diktatora Sadama Huseina okupit će se usubotu u Berlinu na kongresu zajedno s Nijemcima koji su se biliusprotivili ratu u Iraku, doznaje se u petak od više izvora.
BERLIN, 11. ožujka 2005. (Hina/AFP) - Članovi bivše iračke stranke Baas i simpatizeri svrgnutog diktatora Sadama Huseina okupit će se u subotu u Berlinu na kongresu zajedno s Nijemcima koji su se bili usprotivili ratu u Iraku, doznaje se u petak od više izvora.

Kako navodi ministarstvo unutarnjih poslova grada i pokrajine Berlina, kongres je dobio službeno dopuštenje za održavanje.

Kurdska organizacija Awadani - kurdski forum u Njemačkoj - nazvala je sudionike skupa "osobama koje štite teroriste" i najavljuje prosvjede pred zgradom u kojoj će se skup održati.

Berlinske su vlasti u rujnu bile zabranile održavanje "prvog islamskog arapskog kongresa u Europi" koji je trebao trajati od 1. do 3. listopada, strahujući od dolaska terorističkih skupina.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙