FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

KarstadQuelle širi poslovanje u istočnu Europu

LEIPZIG, 30. ožujka 2005. (Hina/Dpa) - Njemački maloprodajni divKarstadtQuelle izvijestio je u srijedu da će svoje poljske i finskeklijente koji naručuju robu putem kataloga opskrbljivati izravno izLeipziga, najveće baze za isporuke.
LEIPZIG, 30. ožujka 2005. (Hina/Dpa) - Njemački maloprodajni div KarstadtQuelle izvijestio je u srijedu da će svoje poljske i finske klijente koji naručuju robu putem kataloga opskrbljivati izravno iz Leipziga, najveće baze za isporuke.

Taj konglomerat kojeg su lani banke spasile od propasti, pokušava brzo proširiti svoju katalošku prodaju u 14 istočnoeuropskih država uz istodobno održavanje investicija na minimumu. Prošle godine brandovi Quelle i Neckermann povećali su prodaju u istočnoj Europi za 14 posto, na 214 milijuna eura.

Izvršni direktor tih brandova Arwed Fischer kazao je da će navedena tržišta biti opskrbljivana iz skladišta u Leipzigu, pri čemu bi isporuke u Poljsku mogle započeti 1. srpnja.

Centar za isporuku robe otvoren je u greenfield zoni u okolici Leipziga u 1995, zapošljava 2.100 djelatnika i može dnevno isporučiti 180 kontejnera robe naručene putem kataloga.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙