FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Četvrti koncert Zagrebačkoga komornog orkestra

ZAGREB, 29. ožujka 2005. (Hina) - Poznata hrvatska čelistica MonikaLeskovar i solistice Diane Puhovski i Cynthie Hansell - Bakić nastupitće 30. ožujka na četvrtom koncertu "Zagrebačkog komornog orkestra" udvorani Hrvatskog glazbenog zavoda u Zagrebu, izvijestila jezagrebačka agencija Presscut.
ZAGREB, 29. ožujka 2005. (Hina) - Poznata hrvatska čelistica Monika Leskovar i solistice Diane Puhovski i Cynthie Hansell - Bakić nastupit će 30. ožujka na četvrtom koncertu "Zagrebačkog komornog orkestra" u dvorani Hrvatskog glazbenog zavoda u Zagrebu, izvijestila je zagrebačka agencija Presscut.

Zagrebački komorni orkestar, osnovan u travnju 2004. pod vodstvom američko-austrijske violinistice Diane Pascal s namjerom promicanja mladih hrvatskih glazbenih umjetnika, u stalnom postavu ima 15 glazbenika, koji su diplomirali na Muzičkoj akademiji u Zagrebu.

Repertoar orkestra sadrži djela barokne, klasične, romantične i suvremene glazbe.

Osim članova orkestra u izvedbama će povremeno sudjelovati i poznata imena domaće i strane glazbene scene - Vlasta Gjuro, Luz Leskowitz, Peter Lang, Pavel Skrzypek, J.I. Krawtschenko.

Osim ciklusa od osam koncerata u Hrvatskom glazbenom zavodu, orkestar je dogovorio više gostovanja, među kojima i na glazbenim festivalima u Vukovaru, Varaždinu i Salzburgu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙