FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ansambl LADO nastupio u Moskvi

ZAGREB, 17. ožujka 2005. (Hina) - Ansambl narodnih pjesama i plesovaHrvatske LADO nastupio je u okviru tjedna "Dani Grada Zagreba" uMoskvi, priopćeno je danas iz LADA.
ZAGREB, 17. ožujka 2005. (Hina) - Ansambl narodnih pjesama i plesova Hrvatske LADO nastupio je u okviru tjedna "Dani Grada Zagreba" u Moskvi, priopćeno je danas iz LADA.

Na toj manifestaciji, otvorenoj 15. ožujka, LADO je sinoć održao reprezentativni plesno-vokalni koncert u prepunoj dvorani moskovskog kazališta "Teatar Luna".

Bogatstvo hrvatske glazbene i plesne baštine i izvedbe ansambla oduševile su rusku publiku koja je ovacijama popratila zadnju točku koncerta izvođenje plesova i pjesama okolice Zagreba - Prigorje.

Zbog velikog intersa publike LADO će danas održati još jedan koncert na istoj pozornici.

Dani Grada Zagreba u Moskvi otvoreni su 14. ožujka izložbom fotografija Marije Braut i Damira Fabijanića. Dan kasnije, 15. ožujka nastupila je vrhunska hrvatska čelistica Monika Leskovar uz filharmonijski orkestar Pavela Kogana pod ravnanjem maestra Pavla Dešpalja. Toj već tradicionalnoj manifestaciji u Moskvi bilo je nazočno izaslanstvo Grada Zagreba na čelu s gradonačelnicom Vlastom Pavić te predstavnici domaćina Grada Moskve.

Dani Grada Zagreba u Moskvi završavaju u petak, 18. ožujka predstavljanjem Zagrebačke škole animiranog filma, priopćeno je iz LADA.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙