FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: Četiri mjeseca nakon nestanka pronađeno tijelo 64-godišnjaka

ZAGREB, 29. ožujka 2005. (Hina) - U šikari u mjestu Luka jučer jepronađeno tijelo 64-godišnjeg Dragutina Tudjena koji je prije četirimjeseca nestao u Zaprešiću, izvijestila je danas zagrebačka policija ukojoj kažu da na tijelu nisu pronađeni tragovi nasilne smrti.
ZAGREB, 29. ožujka 2005. (Hina) - U šikari u mjestu Luka jučer je pronađeno tijelo 64-godišnjeg Dragutina Tudjena koji je prije četiri mjeseca nestao u Zaprešiću, izvijestila je danas zagrebačka policija u kojoj kažu da na tijelu nisu pronađeni tragovi nasilne smrti.

Tijelo, koje je u šikari u Zagorskoj cesti pronašao 26-godišnji prolaznik, prevezeno je u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku, gdje bi se trebao utvrditi točan uzrok smrti.

Očevidom je utvrđeno da se tijelo već dulje vrijeme nalazilo u šikari, a identitet je utvrđen zahvaljujući osobnoj iskaznici pronađenoj u novčaniku u odjeći.

Za 64-godišnjim Dragutinom Tudjenom potraga je raspisana 28. studenoga prošle godine. Nestanak je zaprešićkoj policiji prijavila njegova supruga jer je 22. studenoga Dragutin Tudjen otišao od kuće i više se nije javljao.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙