FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Al Jazeera u Bejrutu primila prijetnju

DUBAI, 27. ožujka 2005. (Hina/AFP) - Satelitska televizijska postajaal Jazeera u nedjelju je objavila da je njena ekipa u Bejrutu primilaanonimnu telefonsku prijetnju da će joj dići u zrak ured u tom graduzbog pokrivanja atentata izvedenog u jednoj kršćanskoj četvrti.
DUBAI, 27. ožujka 2005. (Hina/AFP) - Satelitska televizijska postaja al Jazeera u nedjelju je objavila da je njena ekipa u Bejrutu primila anonimnu telefonsku prijetnju da će joj dići u zrak ured u tom gradu zbog pokrivanja atentata izvedenog u jednoj kršćanskoj četvrti.

"Ured al Jazeere smješten preko puta sjedišta vlade u centru Bejruta primio je telefonske prijetnje", kazao je šef ureda Ghassan ben Jeddo.

Osoba koja je nazvala "zaprijetila je da će udariti na nas i naš ured, upozoravajući da će nas, ako ga ne zatvorimo i ne prestanemo izvještavati iz Libanona na taj način, dići u zrak", dodao je ben Jeddo.

Prema njegovim riječima, snage reda i policija su odmah postavile sigurnosni kordon oko zgrade gdje je ured al Jazeere, ali i uredi drugih strani medija.

U subotu navečer su dvije osobe poginule u eksploziji automobila bombe u kršćanskom predgrađu u istočnom dijelu Bejruta.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙