FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Boris Mikšić bit će nositelj neovisne liste za Zagreb

ZAGREB, 24. ožujka 2005. (Hina) - Boris Mikšić najavio je danas da ćena predstojećim lokalnim izborima biti nositelj neovisne liste za GradZagreb, a da će sa svojim suradnicima neovisne liste kandidirati počitavoj Hrvatskoj.
ZAGREB, 24. ožujka 2005. (Hina) - Boris Mikšić najavio je danas da će na predstojećim lokalnim izborima biti nositelj neovisne liste za Grad Zagreb, a da će sa svojim suradnicima neovisne liste kandidirati po čitavoj Hrvatskoj.

"Bit ću prvi gradonačelnik Zagreba koji je rođen Zagrepčanin, dečko s Trešnjevke", rekao je Mikšić na konferenciji za novinare.

Naveo je da ga je puno velikih stranaka, sve osim SDP-a, kontaktiralo da bude na čelu njihovih listi, ali da ih je odbio. Upitan od novinara koje su ga točno stranke kontaktirale odgovorio je da je njega osobno kontaktirao jedino HSLS, ali da su njegov stožer zvali pojedini članovi drugih stranaka, pa i HDZ-a.

Rekao je da je na proteklim predsjedničkim izborima uspio stvoriti "brand", koji se bori za pravi i pošteni put, za bolju Hrvatsku.

Najavio je borbu protiv mafiokracije i birokracije. "Stvorit ću odgovornu i sposobnu, a ne podobnu gradsku vlast, dati priliku mladim i nekorumpiranim političarima. Poslije Mamića, na redu je Bandić", poručio je Mikšić.

Naveo je da u svojoj viziji Zagreb vidi kao centar poduzetništva i novih tehnologija. Zagreb treba pretvoriti u centar Europe, a ne samo ove regije - treba postati ekološki čisti i ponovno bijeli Zagreb grad, rekao je Mikšić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙