FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vukovar: Uhićeno pet krijumčara droge

VINKOVCI, 23. ožujka 2005.(Hina) - Vukovarsko-srijemska policijasprovela je istražnom sucu Županijskog suda u Vukovaru jučer i danaspet osoba osumnjičenih da su od 2002. do 2005. počinili više kažnjivihdjela, udruživši se u skupinu radi organiziranja mreže za preprodaju,kupnju i posredovanje drogama.
VINKOVCI, 23. ožujka 2005.(Hina) - Vukovarsko-srijemska policija sprovela je istražnom sucu Županijskog suda u Vukovaru jučer i danas pet osoba osumnjičenih da su od 2002. do 2005. počinili više kažnjivih djela, udruživši se u skupinu radi organiziranja mreže za preprodaju, kupnju i posredovanje drogama.

Glasnogovornik vukovarsko-srijemske Policijske uprave Miroslav Janić izvijestio je kako je riječ o osobama s vinkovačkog područja, uhićenim u akciji PU-a, provedenoj u koordinaciji s MUP-om i osječko-baranjskom Policijskom upravom.

Pretragom stanova i drugih prostorija u kojima su boravili osumnjičenici policija je pronašla 204 grama heroina, 466 puščanog i pištoljskog streljiva, devet komada sporogorućeg potpaljivača, četiri prazna spremnika za automatsku pušku, jedan nož i dvije automobilske registracijske pločice, naveo je Janić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙