FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MUP Srbije zaplijenio 51 kilogram heroina

BEOGRAD,21. veljače 2005.(Hina) - Pripadnici MUP-a Srbije priveli sutri osobe i zaplijenili oko 51 kilogram heroina u Batrovcima, nagraničnom prijelazu s Hrvatskom, izjavio je u ponedjeljak načelnikResora javne sigurnosti MUP-a Srbije Miroslav Milošević.
BEOGRAD,21. veljače 2005.(Hina) - Pripadnici MUP-a Srbije priveli su tri osobe i zaplijenili oko 51 kilogram heroina u Batrovcima, na graničnom prijelazu s Hrvatskom, izjavio je u ponedjeljak načelnik Resora javne sigurnosti MUP-a Srbije Miroslav Milošević.

Milošević je na konferenciji za novinare kazao da je pogranična policija u Batrovcima u nedjelju oko 15 sati zaustavila kombi vozilo "peugeot boxer", te u specijalno izrađenom bunkeru ispod sjedišta putnika pronašla 102 paketa od po 500 grama heroina.

Privedeni su državljani Srbije i Crne Gore, Ivan Marjanović iz Leskovca, Borivoje Rajković iz Kragujevca i Nebojša Milošević iz Vranja.

Milošević je dodao da je, prema policijskim saznanjima, droga bila namijenjena tržištu Italije i zemalja središnje Europe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙