FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kaznena prijava protiv kninske njegovateljice ovisnice

KNIN, 4. ožujka 2005. (Hina) - Policija će dvadesetpetogodišnjuKninjanku, njegovateljicu na Internom odjelu kninske Opće bolnice,kazneno prijaviti zbog osnovane sumnje da je počinila kažnjiva djelazlouporabe droga i krivotvorenja isprava.
KNIN, 4. ožujka 2005. (Hina) - Policija će dvadesetpetogodišnju Kninjanku, njegovateljicu na Internom odjelu kninske Opće bolnice, kazneno prijaviti zbog osnovane sumnje da je počinila kažnjiva djela zlouporabe droga i krivotvorenja isprava.

Nakon prijave kninske Opće bolnice da je u zadnjih petnaestak dana iz ormarića za lijekove na Internom odjelu nestalo 15 ampula morfija policija je istragom utvrdila da je njegovateljica ovisnica.

Kriminalistička obradba je utvrdila da je 25-godišnja njegovateljica od studenoga 2004. do ožujka ove godine često konzumirala heroin i morfij te da je u veljači odnijela 15 ampula morfija te veći broj šprica, raznih tableta i igala, što je u većem dijelu pretragom njezina stana i pronađeno.

Utvrđeno je da je u prosincu prošle godine u tri navrata iz odjelne garderobe ukrala novac i visa-karticu u vlasništvu djelatnice tog odjela, kojom se služila u prodavaonicama u Šibeniku, potpisujući se na "slipove" imenom vlasnice, priopćila je danas šibensko-kninska Policijska uprava.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙