FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagrebačka policija zaplijenila veliku količinu droge

ZAGREB, 12. ožujka 2005. (Hina) - Odjel kriminaliteta droga zagrebačkePolicijske uprave provodi kriminalističku obradu nad trima osobama spodručja Velike Gorice - bračnom paru, 34-godišnjem muškarcu i33-godišnjoj ženi, te 27-godišnjem muškarcu - a u protekla tri danazaplijenili su 20.594 tablete ecstasyja, 44 grama smrvljenih tabletaecstassyja, 2293 grama amfetamina, 30-ak grama marihuane te manjukoličinu hašiša, izvijestio je večeras zamjenik načelnika Policijskeuprave Dubravko Novak.
ZAGREB, 12. ožujka 2005. (Hina) - Odjel kriminaliteta droga zagrebačke Policijske uprave provodi kriminalističku obradu nad trima osobama s područja Velike Gorice - bračnom paru, 34-godišnjem muškarcu i 33-godišnjoj ženi, te 27-godišnjem muškarcu - a u protekla tri dana zaplijenili su 20.594 tablete ecstasyja, 44 grama smrvljenih tableta ecstassyja, 2293 grama amfetamina, 30-ak grama marihuane te manju količinu hašiša, izvijestio je večeras zamjenik načelnika Policijske uprave Dubravko Novak.

Uhićeni 27-godišnjak hrvatski je državljanin, a sumnja se da je s osumnjičenim supružnikom organizirao nabavu i preprodaju droge, a obojica su već evidentirani zbog zloporabe opojnih droga.

Najveća količina droge zaplijenjena je danas - 19.564 tablete ecstasyja i 2293 grama droge amfetamina te manja količina marihuane i hašiša, i to nakon premetačine susjedova dvorišta u Velikoj Gorici, kojem je drogu skrivao bračni par - 34- godišnji muškarac 33-godišnja žena - koji su jučer uhićeni u svojoj kući, nakon što je policija kod njih pronašla 168 tableta ecstasyja, rekao je Novak na izvanrednoj konferenciji za novinare.

Odgovornost 52-godišnjega muškarca u čijem je dvorištu bračni par skrivao drogu, još se utvrđuje, rekao je Novak.

Zamjenik načelnika Policijske uprave podsjetio je da već nekoliko mjeseci policija iz Odjela kriminaliteta drogom "provodi izvide kaznenih djela" nad osobama za koje se sumnja da su se organizirale radi nabave i prodaje amfetamina i ecstasyja, naglasivši da je riječ o uhićenim supružnicima i 27-godišnjem muškarcu.

Objasnio je da je u prvo četvrtak u Novom Zagrebu uhićen 20-godišnji mladić, kojemu je policija tijekom kriminalističke obrade oduzela drogu i digitalnu vagu. Policija je otkrila da je taj muškarac drogu preuzeo u kući osumnjičenih supružnika.

U petak je pak policija također u Novom Zagrebu uhitila 29-godišnjega muškarca. Kod njega je također pronađena droga koju je preuzeo u kući osumnjičenoga bračnog para.

Osumnjičeni supružnici i 27-godišnjak bit će večeras privedeni u Istražni centar Županijskoga suda u Zagrebu, kazao je Novak.

Tijekom kriminalističke obrade uhićene su još tri osobe zbog zloporabe droga, a protiv njih će biti podnesena kaznena prijava.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙