FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Stalni porast tekućih tereta iz Ploča za BiH

PLOČE, , 23. ožujka 2005. (Hina) - Preko Terminala za tekuće teretepločanske luke u prva dva mjeseca ove godine prekrcano je 33.650 tonatereta za Bosnu i Hercegovinu, pa je potrošnja tekućih tereta za BiH ustalnom porastu, doznaje se danas od voditelja za istraživanje tržištapločanske luke Dražena Čovića.
PLOČE, , 23. ožujka 2005. (Hina) - Preko Terminala za tekuće terete pločanske luke u prva dva mjeseca ove godine prekrcano je 33.650 tona tereta za Bosnu i Hercegovinu, pa je potrošnja tekućih tereta za BiH u stalnom porastu, doznaje se danas od voditelja za istraživanje tržišta pločanske luke Dražena Čovića.

Llani je, uglavnom za susjednu BiH, kamionskim i vagonima cisternama otpremljeno 166.717 tona plinskog ulja, motornog benzina i drugih naftnih derivata.

Samo u veljači uz vezove Terminala tekućih tereta pristala su četiri tankera i dovezli 11.592 tone tekućih roba, od toga najviše plinskog ulja i motornog benzina. S visoko softiciranog i automatiziranog plutajućeg skladišta pločanske luke za BiH se otprema oko 90 posto tekućih tereta, a za tržište hrvatskog juga doprema se manji dio.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙