FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dubrovački HSLS o izborima

DUBROVNIK, 9. ožujka 2005. (Hina) - Hvatska socijalno-liberalna strankana idućim će izborima za dubrovačkog gradonačelnika istaknuti MarinaTorića, predsjednika gradskog ogranka stranke i člana Županijskogpoglavarstva za zdravstvo, rečeno je na danšnjoj konferenciji zanovinare dubrovačkoga HSLS-a.
DUBROVNIK, 9. ožujka 2005. (Hina) - Hvatska socijalno-liberalna stranka na idućim će izborima za dubrovačkog gradonačelnika istaknuti Marina Torića, predsjednika gradskog ogranka stranke i člana Županijskog poglavarstva za zdravstvo, rečeno je na danšnjoj konferenciji za novinare dubrovačkoga HSLS-a.

U Dubrovniku će HSLS samostalno izići na izbore, iako postoje mogućnosti koalicije sa strankama centra, kazao je Marino Torić i dodao kako na idućim lokalnim izborima njegova stranka očekuje tri mjesta u Gradskom vijeću.

Njihovi će kandidati zagovarati donošenje prostornog plana i ukidanje vijećničkih naknada na koje se potroši 600.000 kuna na godinu, a u promidžbi neće biti nerealnih obećanja, istaknuli su dubrovački HSLS-ovci.

Na sljedećoj sjednici Gradskog vijeća u ponedjeljak, 14. ožujka, na kojoj će se odlučivati o razrješenju zamjenika gradonačelnice Srećka Kljunka, jedini HSLS-ov vijećnik Miho Baće glasovat će za iskazivanje nepovjerenja zamjeniku gradonačelnice, rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare dubrovačkoga HSLS-a.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙