FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Banja Luka: SNSD za ukidanje obveznog vojnog roka

BANJA LUKA, 21. ožujka 2005. (Hina) Savez neovisnih socijaldemokrata(SNSD), kao najbrojnija oporbena stranka u parlamentu Republike Srpskeu ponedjeljak je otvorio kampanju pod nazivom "Vojsko- voljno" kojaće trajati 40 dana, a čiji je cilj- na entitetskoj i državnoj raziniBosne i Hercegovine pokrenuti raspravu o ukidanju vojne obveze.
BANJA LUKA, 21. ožujka 2005. (Hina) Savez neovisnih socijaldemokrata (SNSD), kao najbrojnija oporbena stranka u parlamentu Republike Srpske u ponedjeljak je otvorio kampanju pod nazivom "Vojsko- voljno" koja će trajati 40 dana, a čiji je cilj- na entitetskoj i državnoj razini Bosne i Hercegovine pokrenuti raspravu o ukidanju vojne obveze.

SNSD pokreće kampanju na Internetu i nastavlja s prikupljanjem potpisa građana na Deklaraciju o ukidanju vojne obveze koju je prošle godine potpisalo 37 tisuća građana.

Cilj SNSD je ne samo ukidanje vojne obveze već, u dogledno vrijeme, potpuna demilitarizacija BiH.

Koordinator kampanje SNSD Dubravko Suvara izjavio je u ponedjeljak novinarima u Banjoj Luci da aktualne vlasti u RS i Federaciji BiH za sada nemaju sluha za njihove inicijative.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙