FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HDZ BiH podržava Čovića

BANJA LUKA, 15. ožujka 2005. (Hina) - Član Predsjedništva HDZ BiHDavor Čordaš u utorak je izjavio novinarima u Banjoj Luci da "ne vidirazloge zbog kojih bi hrvatski član Predsjedništva BiH Dragan Čovićtrebao podnijeti ostavku".
BANJA LUKA, 15. ožujka 2005. (Hina) - Član Predsjedništva HDZ BiH Davor Čordaš u utorak je izjavio novinarima u Banjoj Luci da "ne vidi razloge zbog kojih bi hrvatski član Predsjedništva BiH Dragan Čović trebao podnijeti ostavku".

Regionalni odbor HDZ BiH za sjeverozapadnu Bosnu poslao je pismo potpore hrvatskom članu Predsjedništva BiH Draganu Čoviću u vezi s pritiscima međunarodnih čimbenika da podnese ostavku jer je protiv njega podignuta optužnica za gospodarski kriminal.

Novinarima je u utorak predstavljen Regionalni odbor HDZ BiH za sjeverozapadnu Bosnu za čijeg povjerenika je imenovana Marija Rapo iz Banje Luke.

Govoreći o potrebi ustavnih promjena u BiH, Čordaš je naglasio da se HDZ zauzima za "konstitutivnost i ravnopravnost" za sva tri naroda u BiH.

"HDZ BiH drži da je sadašnje rješenje po kojem su tri konstitutivna naroda BiH podijeljena u dva entiteta - loše", rekao je Čordaš.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙