FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HOK o tradicijskim i umjetničkim obrtima na "Kvarner Expo-u 2005"

ZAGREB, 21. ožujka 2005. (Hina) - U sklopu Izložbe hrvatskih suvenira"Kvarner Expo 2005" koja će se održati u Opatiji od 23. do 26. ožujkaHrvatska obrtnička komora (HOK), Obrtnička komora Primorsko-goranskažupanija i Udruženje obrtnika Opatija održat će okrugli stol na temu"Tradicijski i umjetnički obrti".
ZAGREB, 21. ožujka 2005. (Hina) - U sklopu Izložbe hrvatskih suvenira "Kvarner Expo 2005" koja će se održati u Opatiji od 23. do 26. ožujka Hrvatska obrtnička komora (HOK), Obrtnička komora Primorsko-goranska županija i Udruženje obrtnika Opatija održat će okrugli stol na temu "Tradicijski i umjetnički obrti".

Tom prigodom, kako su objavili iz HOK-a, stručnjaci i znanstvenici s ovog područja, predstavnici ministarstava, HOK-a te područnih obrtničkih komora raspravljat će o ulozi tradicijskih i umjetničkih obrta, o izradi suvenira u ukupnoj turističkoj ponudi Hrvatske, o mogućnostima poticanja razvoja tradicijskih i umjetničkih obrta te izradi Pravilnika o tradicijskim i umjetničkim obrtima.

U sklopu "Kvarner Expo-a 2005" HOK će prikazati tradicijske obrte poput tkanja na tkalačkom stanu, a posjetitelji će moći vidjeti i vunarice iz Ravne Gore, bačvara iz Viškova, pletača košara iz Plevnjaka kraj Lepoglave, te kovača medaljona.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙