FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Milka Mesić razgledala izložbe u Muzeju za umjetnost i obrt

ZAGREB, 23. veljače 2005. (Hina) - Gospođa Milka Mesić, suprugaPredsjednika Republike Hrvatske, razgledala je danas u Muzeju zaumjetnost i obrt u Zagrebu izložbe "Porculan Meissen - Beč/Zbirkakeramike MUO" i "Alma Orlić: Muzejski krajolici", priopćeno je izMUO-a.
ZAGREB, 23. veljače 2005. (Hina) - Gospođa Milka Mesić, supruga Predsjednika Republike Hrvatske, razgledala je danas u Muzeju za umjetnost i obrt u Zagrebu izložbe "Porculan Meissen - Beč/Zbirka keramike MUO" i "Alma Orlić: Muzejski krajolici", priopćeno je iz MUO-a.

Kako se navodi, u pratnji su bili autori Stanko Staničić i Alma Orlić te Miroslav Gašparović, ravnatelj MUO-a, i Vesna Jurić-Bulatović, pomoćnica ravnatelja i voditeljice marketinga MUO-a.

Te izložbe su prva i druga u nizu ovogodišnjih kojima Muzej za umjetnost i obrt obilježava 125 godina osnutka, a mogu se razgledati do 6. ožujka.

Nakon izložaba Milka Mesić razgledala je i bogatu ponudu muzejske prodavaonice, koja je dopunjena i nakitom s prizorima na izloženom porculanu iz manufaktura u Meissenu i Beču.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙