FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Osijek: Antunović na tribini osječkog SDP-a

OSIJEK, 21. veljače 2005.(Hina) - Zamjenica predsjednika SDP-a ŽeljkaAntunović izjavila je večeras u Osijeku kako se ta stranka za lokalneizbore priprema bolje nego za dosadašnje i da pred građane želi izićis programima koji će biti prepoznati kao pozitivan iskorak upolitici.
OSIJEK, 21. veljače 2005.(Hina) - Zamjenica predsjednika SDP-a Željka Antunović izjavila je večeras u Osijeku kako se ta stranka za lokalne izbore priprema bolje nego za dosadašnje i da pred građane želi izići s programima koji će biti prepoznati kao pozitivan iskorak u politici.

Govoreći na javnoj tribini "Recite nam - što lokalna uprava treba učiniti za bolji život?" Antunović je kazala kako SDP u nizu javnih razgovora želi izravno kontaktirati sa što većim brojem građana, kako bi na temelju njihovih razmišljanja mogao pristupiti izradbi izbornih programa.

"Želimo svoje političke programe prilagoditi prioritetima građana, a nastojanje da se ostvari što više izravnih kontakata s građanima i ubuduće će, a ne samo za ove izbore, biti naša strategija", kazala je Antunović.

Zamoljena da komentira novinske napise u kojima se spominje mogućnost poslijeizborne suradnje SDP-a i HSP-a, Antunović je u izjavi novinarima kazala kako ju je "politika naučila da nikad ne kaže nikad", ali da predizbornih koalicija s HDZ-om i HSP-om neće biti. "Hoće li se nakon izbora otvoriti nekakve pozitivne mogućnosti ovisi o tome što će HSP promijeniti u svojim ljudima i svojoj politici. Poštujemo želju HSP-a da se preobrazi i preraste u normalnu, desnu političku opciju, ali u ovome trenutku riječ je o dvjema političkim opcijama, s potpuno različitim biračkim tijelom. Osim toga HSP je unatoč tomu što formalno ne koaliraju, u praksi najsigurniji HDZ-ov koalicijski partner u Hrvatskom saboru, pa je danas govoriti o nekim koalicijama s HDZ-om ili HSP-om samo pretpostavka", ocijenila je Antunović.

Na javnoj tribini sudjelovali su i predsjednik osječkog SDP-a Zvonko Erak, predsjednica Gradskog vijeća Biljana Borzan te članovi Gradskog poglavarstva iz SDP-a Željko Bugarić i Antun Ignac, koji su odgovarali na pitanja građana.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙