FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Potpisani ugovori UOMH-a i nekoliko domaćih tvrtki

ZAGREB, 18. ožujka 2005. (Hina) - Nacionalna Udruga obiteljskih i malihhotela (UOMH) potpisala je danas s tvrtkama Konzum, Croatiaosiguranje, Badel 1862, Lura i Tekstilpromet partnerske ugovore sciljem boljih komercijalnih uvjeta za članove udruge koji gostima želeponuditi proizvode domaćih tvrtki.
ZAGREB, 18. ožujka 2005. (Hina) - Nacionalna Udruga obiteljskih i malih hotela (UOMH) potpisala je danas s tvrtkama Konzum, Croatia osiguranje, Badel 1862, Lura i Tekstilpromet partnerske ugovore s ciljem boljih komercijalnih uvjeta za članove udruge koji gostima žele ponuditi proizvode domaćih tvrtki.

Predsjednik UOMH-a Šime Klarić je istaknuo da je ovi ugovori još jedan korak ka realizaciji ideje "hrvatski proizvođači za hrvatski turizam".

Domaći proizvođači tržištu mogu ponuditi konkurentan i kvalitetan proizvod, a prisutnost njihovih proizvoda u obiteljskim i malim hotelima pridonijet će da postanu još prepoznatljiviji na europskom tržištu.

Prije nekoliko tjedana, kazao je Klarić, ovakav ugovor potpisan je s Podravkom, Helios osiguranjem, Feravinom, tvrtkom Bernarda i Majur.

UOMH-a broji 120 članova.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙