FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Rab: Za izgradnju školske sportske dvorane 17,48 milijuna kuna

RAB,22. veljače 2005.(Hina) - Temeljni kamen za izgradnju trodjelneškolske sportske dvorane, površine 1800 četvornih metara i ukupnevrijednosti 17,48 milijuna kuna, položen je danas na prigodnojsvečanosti u gradu Rabu.
RAB,22. veljače 2005.(Hina) - Temeljni kamen za izgradnju trodjelne školske sportske dvorane, površine 1800 četvornih metara i ukupne vrijednosti 17,48 milijuna kuna, položen je danas na prigodnoj svečanosti u gradu Rabu.

Položili su ga član hrvatske karate reprezentacije Dorijan Naletina iz rapskog kluba "Enpi" i članica rukometnog kluba "Rab" Karla Gvačić.

Na svečanosti početka gradnje nove sportske dvorane bio je Josip Borić, pomoćnik ministra za otoke u Ministarstvu mora, turizma, prometa i razvitka, koje će za izgradnju osigurati 8,43 milijuna kuna. Na osnovi ugovora o sufinanciranju, koji su danas potpisali predstavnici grada Raba i Primorsko-goranske županije, gradska i županijska uprava osigurat će za tu namjenu još 9,05 milijuna kuna.

Po riječima gradonačelnika Raba Zdenka Antešića, sportska dvorana, s oko 600 mjesta za gledatelje, trebala bi biti izgrađena do kraja 2005., a koristit će ju školska djeca i rapski sportski klubovi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙