FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Portus najavljuje početak rada tijekom travnja

ZAGREB, 11. ožujka 2005. (Hina) - Operater fiksne telefonije, tvrtkaPortus, najavila je danas kako očekuje da njegova mreža H1 sakomercijalnim radom započne tijekom travnja, te da priprema tarfinemodele koji će smanjiti ukupan mjesečni trošak telefoniranja korisnikuza 10 do 20 posto.
ZAGREB, 11. ožujka 2005. (Hina) - Operater fiksne telefonije, tvrtka Portus, najavila je danas kako očekuje da njegova mreža H1 sa komercijalnim radom započne tijekom travnja, te da priprema tarfine modele koji će smanjiti ukupan mjesečni trošak telefoniranja korisniku za 10 do 20 posto.

Portus, koji je prošle godine dobio dozvolu za obavljanje usluga fiksne telefonije, u današnjem priopćenju kaže da će na početku svog rada ponuditi usluge fiksne telefonije i pristup Internetu, a poslovnim korisnicima ponudit će i dodatne usluge, poput zakupa opreme.

Navode da su već zaposlili 30 visokokvalificiranih djelatnika, te da do početka ljeta namjeravaju broj zaposlenih podići na ukupno 75. Ističu i da će preko Portusa odnosno njegovih partnera indirektno posao naći i do 250 ljudi.

Portus također traži od Ministarstva mora, turizma, prometa i razvitka da donese i dodatne pravilnike koji će još više liberalizirati telekomunikacijsko tržište i poboljšati položaj novih operatera u pregovorima o međusobnom povezivanju. Napominju da se to, prije svega, odnosi na Pravilnik o operaterima s značajnom tržišnom snagom i na Pravilnik o raspetljavanju loklane petlje.

(Hina) xnz/xpp yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙