FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vodatel predao zahtjev Agenciji za fiksnu telefoniju

ZAGREB, 2. ožujka 2005. (Hina) - Zagrebačka tvrtka Vodatel predala jedanas Agenciji za telekomunikacije zahtjev za pružanje javnih govornihusluga u nepokretnoj (fiksnoj) telefoniji, izvijestili su iz tetvrtke.
ZAGREB, 2. ožujka 2005. (Hina) - Zagrebačka tvrtka Vodatel predala je danas Agenciji za telekomunikacije zahtjev za pružanje javnih govornih usluga u nepokretnoj (fiksnoj) telefoniji, izvijestili su iz te tvrtke.

To je ujedno četvrti zahtjev Agenciji za obavljanje usluga u fiksnoj telefoniji od kako je na snazi novi pravilnik o naknadama za koncesije i dozvole, kojim je cijena dozvole za fiksnu telefoniji od ove veljače smanjena na 20 tisuća kuna.

Prije Vodatela taj su zahtjev još predale tvrtke Iskoninternet, Voicecom te Nexcom.

Povodom predaje toga zahtjeva direktor Vodatela Sebastian Popović napomenuo je da je sada pravo vrijeme za to budući su definirani i drugi bitni uvjeti za obavljanje toga posla, poput međusobnog povezivanja (interkonekcije) operatera.

Tvrtka Vodatel osim što pruža Internet usluge u Hrvatskoj nudi i uslugu VoIP-a, međunarodnog telefoniranja putem Interneta.

(Hina) xtam yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙