FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HCK pokreće akciju za pomoć djeci južne Azije

ZAGREB, 9. ožujka 2005. (Hina) - Hrvatski Crveni križ (HCK) u suradnjis dječjim zborom "Klinci s Ribnjaka" pokreće humanitarnu iglazbeno-medijsku akciju "Moj daleki prijatelju" za pomoć djecistradaloj u katastrofalnom potresu i razornom tsunamiju koji jepogodio zemlje južne Azije krajem prošle godine, priopćio je HCK.
ZAGREB, 9. ožujka 2005. (Hina) - Hrvatski Crveni križ (HCK) u suradnji s dječjim zborom "Klinci s Ribnjaka" pokreće humanitarnu i glazbeno-medijsku akciju "Moj daleki prijatelju" za pomoć djeci stradaloj u katastrofalnom potresu i razornom tsunamiju koji je pogodio zemlje južne Azije krajem prošle godine, priopćio je HCK.

Pjesmu pod nazivom "Moj daleki prijatelju" izvode "Klinci s Ribnjaka", a snimljena je kao spot uz koji je naznačen donatorski broj 060 600 500 i broj žiro računa HCK-a.

HCK je dosad prikupljena sredstva u visini 8.247.298 kuna uputio Međunarodnoj federaciji društava Crvenog križa i Crvenog polumjeseca, čije se interventne jedinice već dva mjeseca nalaze u južnoj Aziji.

Akcija bi trajala do 15. svibnja, a njezin bi završetak bio na zagrebačkom Cvjetnom trgu 7. svibnja kada bi u glazbenom dijelu programa nastupili "Klinci s Ribnjaka". Građani bi tom prigodom donirali priloge na izložbenim mjestima na kojima bi se u ulozi prikupljača donacija našle ugledne osobe iz javnog života, kaže se u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙