FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Slučaj Jackson: svjedok opisao zlostavljanje

svjedočeći pred porotom na suđenju"kralju popa", izjavio kako je dva put bio nazočan dok se 46-godišnjipjevač samozadovoljavao dirajući njegovog brata koji je spavao.
SANTA MARIA (Kalifornija), 8. ožujka 2005. (Hina/Reuters) - Brat dječaka koji Michaela Jacksona tereti za zlostavljanje dok je bio maloljetan je u ponedjeljak je, svjedočeći pred porotom na suđenju "kralju popa", izjavio kako je dva put bio nazočan dok se 46-godišnji pjevač samozadovoljavao dirajući njegovog brata koji je spavao.

Četrnaestogodišnji svjedok je kazao da je takve uznemirujuće scene vidio dva puta u veljači ili ožujku 2003. godine dok se penjao stepenicama u spavaću sobu na pjevačevu imanju Neverland.

Prema njegovim riječima, Jackson i njegov brat su oba puta ležali na krevetu, a brat - tada 13-godišnjak - je spavao. Jackson nije bio svjestan da ga itko gleda.

"Michaelova lijeva ruka je bila u hlačama mog brata, a desna ruka u njegovim hlačama", opisao je dječak prvu noć.

"On (Jackson) je masturbirao. Trljao se", dodao je dječak.

Svjedok koji je u vrijeme događanja imao 12 godina rekao je da je scenu promatrao samo nekoliko sekundi prije nego je otišao spavati u gostinjsku kolibu na Neverlandu gdje je bila i njegova sestra. Većinu noći su, kazao je, on i brat spavali u Jacksonovoj sobi.

Ovo svjedočenje može biti ključno da se dokažu optužbe protiv Jacksona. Pjevač je također optužen da je dječaku davao vino kako bi ga lakše zlostavljao.

Jacksonu, koji tvrdi da je nevin, ako bude osuđen prijeti i 20 godina zatvora.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙