FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Michael Jackson oporavlja se kod kuće

SANTA MARIA, 17. veljače 2005. (Hina/AFP) - Američki pop pjevač MichaelJackson vratio se u srijedu kući gdje se oporavlja od gripe nakon dvadana provedenih u bolnici i prekida sudskog procesa koji bi se trebaonastaviti u utorak u Santa Mariji.
SANTA MARIA, 17. veljače 2005. (Hina/AFP) - Američki pop pjevač Michael Jackson vratio se u srijedu kući gdje se oporavlja od gripe nakon dva dana provedenih u bolnici i prekida sudskog procesa koji bi se trebao nastaviti u utorak u Santa Mariji.

"Michael Jackson napustio je Marian Medical Center kako bi se nastavio oporavljati kod kuće", kazala je u priopćenju glasnogovornica Raymone Bain.

"Jackson bi volio zahvaliti liječnicima i ekipi Marian Medical Centera za njegu koju su mu pružili", dodaje ta glasnogovornica.

"Zdravstveno stanje pjevača je stabilno, ali mora i dalje biti pod nadzorom", izjavio je novinarima liječnik Todd Bailey, neposredno pred odlazak Jacksona iz bolnice. "Još uvijek mu treba njega zbog ustrajnih simptoma viroze", dodao je on.

Pjevaču je pozlilo u utorak ujutro kad je išao na sud. Odvezli su ga ravno u hitnu službu gdje su liječnici utvrdili da se radi o "gripi s povraćanjem".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙