FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Nastavlja se suđenje Michaelu Jacksonu

SANTA MARIA, 3. ožujka 2005. (Hina/AFP) - Savjetnica za odnose sjavnošću, svjedokinja u procesu protiv Michaela Jacksona (46), usrijedu je pred sudom u Santa Mariji kazala da je Jacksonov pomoćnikpokušao pokrenuti kampanju protiv majke njegova tužitelja u kojoj juje želio prikazati kao "drogiranu prostitutku".
SANTA MARIA, 3. ožujka 2005. (Hina/AFP) - Savjetnica za odnose s javnošću, svjedokinja u procesu protiv Michaela Jacksona (46), u srijedu je pred sudom u Santa Mariji kazala da je Jacksonov pomoćnik pokušao pokrenuti kampanju protiv majke njegova tužitelja u kojoj ju je želio prikazati kao "drogiranu prostitutku".

Ann Marie Kite, koju je za svjedokinju pozvalo tužiteljstvo, na kraju je priznala, odgovarajući na pitanje obrane, da Jackson možda nije znao za taj pokušaj njegova pomoćnika.

Kite je svjedočila trećeg dana procesa u kojem se Michaela Jacksona sumnjiči za zlostavljanje djece. Ako se dokaže njegova krivnja, Jackson bi mogao biti osuđen na 21 godinu zatvora.

Kite je kratko vrijeme radila za Jacksona 2003. godine. Njezin glavni zadatak bio je popravljanje imidža Michaela Jacksona nakon što je u veljači 2003. prikazan dokumentarac novinara Martina Bashira "Živjeti s Michaelom Jacksonom". U tom filmu se između ostaloga, prikazuje poznati pjevač koji se drži za ruku s 13-ogodišnjim Gavinom Arvisom, koji ga danas optužuje za zlostavljanje.

Taj je dokumentarac tijekom suđenja prikazan i u sudnici, što je, prema riječima Jacksonove glasnogovornice, posebno pogodilo pjevača jer je "Bashiru vjerovao, te je taj film doživio kao izdaju".

Jacksonova glasnogovornica izjavila je također da se poznati pjevač zasada dobro drži bez obzira na svjedočenja koja ga optužuju.

"On pokazuje bijes, ali nisam vidjela znakove depresije", kazala je Raymone Bain novinarima.

Ona je dodala da Jacksone večeri nakon suđenja provodi sa svojom djecom, a kada ona odu spavati, telefonira sa svojim prijateljima ili odvjetnicima.

Od početka suđenja u ponedjeljak, u sudnici se svaki dan nalazi Jacksonova majka Katherine.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙