FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

M. Jackson za svjedoke pozvao brojne zvijezde

SANTA MARIA, 15. veljače 2005. (Hina/dpa) - Odvjetnici američkogpjevača Michaela Jacksona, optuženog za zlostavljanje djece, žele kaosvjedoke na suđenju pozvati brojne američke pjevačke i glumačkezvijezde poput Elizabeth Taylor, Diane Roos i "Backstreet Boy-a" NickaCartera.
SANTA MARIA, 15. veljače 2005. (Hina/dpa) - Odvjetnici američkog pjevača Michaela Jacksona, optuženog za zlostavljanje djece, žele kao svjedoke na suđenju pozvati brojne američke pjevačke i glumačke zvijezde poput Elizabeth Taylor, Diane Roos i "Backstreet Boy-a" Nicka Cartera.

Jacksonov odvjetnik Thomas Mesereau u ponedjeljak je na suđenju u Santa Mariji pročitao listu osoba koje želi pozvati na svjedočenje.

Pjevač Stevie Wonder, voditelj popularnog talk-showa Larry King i muzički producent Quincy Jones također su na toj listi, kao i Jacksonova bivša supruga Debbie Rowe te mladić koji je Jacksona optužio da ga je seksualno iskoristio 1993.

Suđenje je u ponedjeljak počelo odabirom porote - između 250 kandidata odabrat će se 12 porotnika i osam mogućih zamjena.

Sudski 'ekspert' za porotu Beth Bonora izjavila je da i obrana i tužiteljstvo moraju biti vrlo pažljivi oko odabira porotnika.

"Jasno je da obje strane moraju biti zabrinute. Možda se među porotnicima nađe skriveni 'fan' koji ne želi povjerovati da je Jackson kriv, ili ga za to nije briga, ili ga želi osloboditi. Obrana, također, mora paziti na ljude koji misle da je Jackson tako bizarna i teška osoba da jednostavno mora biti kriv", kazala je Bonora.

Michael Jackson (46) optužen je za zlostavljanje 12-godišnjeg dječaka oboljelog od raka na svom ranču Neverland 2003. Jackson je odbacio sve optužbe, tvrdeći da je riječ o lažima kojima se želi od njega izvući novac.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙