FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Michael Jackson nepokolebljiv pri objavi šokantnih optužbi

SANTA MARIA, 1. ožujka 2005. (Hina/AFP) - Michael Jackson ostao jemiran i tih odslušavši tužitelja koji ga je opisao kao grabežljivogpedofila u stanju da zloporabi 13-godišnjeg dječaka oboljelog od raka.
SANTA MARIA, 1. ožujka 2005. (Hina/AFP) - Michael Jackson ostao je miran i tih odslušavši tužitelja koji ga je opisao kao grabežljivog pedofila u stanju da zloporabi 13-godišnjeg dječaka oboljelog od raka.

Pjevač se pokazao hladnokrvnim i ostao je gotovo nepomičan na optuženičkoj klupi tijekom tri sata iznošenja dokaza s često šokantnim optužbama na njegov račun.

Odmah iza njega, u prvom redu sjedala rezerviranih za javnost na sudu u Santa Mariji, sjedila je njegova majka Katherine i brat Jermaine, slušajući navode tužitelja Thomasa Sneddona.

Nitko od ostalih pripadnika Jacksonova klana nije bio prisutan, no više desetaka obožavatelja zauzelo je mjesta u dnu dvorane.

Nadležni sudac Rodney Melville pročitao je 10 točaka optužnice koje ga terete.

Sljedeća tri sata pripala su tužitelju koji je zauzeo mjesto za govornicom preko puta porote i počeo nabrajati, prekinut tek povremenim primjedbama glavnog odvjetnika obrane Thomasa Mesereaua.

Nakon Toma Sneddona, govorio je Mesereau gorljivo osuđujući "lažne" optužbe, odvjetnik je krenuo u napad na obitelj podnositelja tužbe, optuživši je za profesionalno iznuđivanje.

Što se tiče Jacksona, odslušao je svojeg odvjetnika na isti način na koji je pratio iskaz tužitelja, sjedeći nepomično, očiju uperenih u govornika, ne okrećući se prema publici.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙