FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ivanić i Žužul razgovarali o ulozi OESS-a u BiH

SARAJEVO,7. ožujka 2005.(Hina) - Ministar vanjskih poslova Bosne iHercegovine Mladen Ivanić primio je u ponedjeljak u Sarajevuzastupnika u Hrvatskom saboru Miomira Žužula koji u BiH boravi usvojstvu predstavnika Panela za reformu OESS-a što ga je imenovaosadašnji predsjedatelj OESS-a i ministar vanjskih poslova SlovenijeDimitrij Rupel.
SARAJEVO,7. ožujka 2005.(Hina) - Ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Mladen Ivanić primio je u ponedjeljak u Sarajevu zastupnika u Hrvatskom saboru Miomira Žužula koji u BiH boravi u svojstvu predstavnika Panela za reformu OESS-a što ga je imenovao sadašnji predsjedatelj OESS-a i ministar vanjskih poslova Slovenije Dimitrij Rupel.

Kako je priopćeno iz Ministarstva vanjskih poslova BiH, Ivanić i Žužul razgovarali su o dosadašnjem funkcioniranju misije OESS-a u BiH i njenoj budućoj ulozi.

Sugovornici su se suglasili u ocjeni da je misija OESS-a u BiH postigla zavidne rezultate u dosadašnjem radu, posebice u oblasti demokratizacije, reforme obrane te povratka imovine izbjeglicama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙