FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ministar Doko: Hrvatski proizvodi nisu privilegirani u BiH

MOSTAR, 14. veljače 2005. (Hina) - Ministar vanjske trgovine iekonomskih odnosa u Vijeću ministara BiH Dragan Doko odbacio jeučestale navode u pojedinim bosanskohercegovačkim medijima kako suproizvodi iz Republike Hrvatske privilegirani u BiH.
MOSTAR, 14. veljače 2005. (Hina) - Ministar vanjske trgovine i ekonomskih odnosa u Vijeću ministara BiH Dragan Doko odbacio je učestale navode u pojedinim bosanskohercegovačkim medijima kako su proizvodi iz Republike Hrvatske privilegirani u BiH.

"Ne može država utjecati na sklonost potrošača kupnji nekih proizvoda ili zatvarati granice, što se kosi s našom ekonomskom politikom. Radi se o razlikama u razvijenosti dvaju gospodarstava", rekao je Doko bosanskohercegovačkom izdanju Večernjeg lista od ponedjeljka komentirajući deficit Bosne i Hercegovine u vanjskotrgovinskoj razmjeni s Republikom Hrvatskom.

Prema pisanju Večernjeg lista, čak pet puta više proizvoda hrvatski su proizvođači izvezli u BiH u proteklom desetljeću nego što je u Hrvatsku uvezeno iz BiH.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙