FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hrvatska na turističkom sajmu New York Timesa

WASHINGTON,6. ožujka(Hina) - Američka medijska tvrtka The New YorkTimes organizira od 4 do 6. ožujka u New Yorku turistički sajam nakojem se uspješno predstavila i Hrvatska.
WASHINGTON,6. ožujka(Hina) - Američka medijska tvrtka The New York Times organizira od 4 do 6. ožujka u New Yorku turistički sajam na kojem se uspješno predstavila i Hrvatska.

Na sajmu pod nazivom New York Travel Show u prestižnom konferencijskom centru Jacob Javits sudjeluje oko 500 izlagača iz cijeloga svijeta, a očekuje se da će ga do zatvaranja posjetiti više od 20.000 ljudi.

Ured Hrvatske turističke zajednice (HTZ) u New Yorku na sajmu je predstavio turističke mogućnosti Hrvatske.

Ocjenjujući hrvatski nastup uspješnim, voditeljica toga ureda Nena Komarica rekla je kako se brojni posjetitelji raspituju za godišnji odmor na atraktivnom štandu HTZ-a koji plijeni pozor velikim slikama Dubrovnika i Zagreba.

Nakon objavljivanja oglasa u nedjeljnom izdanju lista The New York Timesa, telefonski i e-mail upiti ne prestaju stizati u newyorški Ured HTZ-a, kaže Komarica.

Prema podacima Ureda, u prošloj je godini broj dolazaka američkih turista u Hrvatsku porastao za više od 40 posto.

Nakon što je nedavno ugledni američki izdavač turističkih vodiča Lonely Planet odabrao Hrvatsku kao najbolje odredište u 2005. može se očekivati da će se rast nastaviti, rekla je Komarica.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙