FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

IskonInternet predao ponudu za fiksnu telefoniju

ZAGREB, 21. veljače 2005. (Hina) - Pružatelj Internet uslugaIskonInternet predao je Agenciji za telekomunikacije zahtjev zapružanje javne govorne usluge u nepokretnoj mreži - odnosno zahtjev zaulazak na tržište fiksne telefonije, izvijestila je danas ta tvrtka.
ZAGREB, 21. veljače 2005. (Hina) - Pružatelj Internet usluga IskonInternet predao je Agenciji za telekomunikacije zahtjev za pružanje javne govorne usluge u nepokretnoj mreži - odnosno zahtjev za ulazak na tržište fiksne telefonije, izvijestila je danas ta tvrtka.

Sam početak pružanja usluga, cijene i konkretni paketi koje će Iskon ponuditi korisnicima, naglašavaju, ovisit će o uvjetima međusobnog povezivanja (interkonekciji) s drugim operaterima i vremenu objave standardne ponude za međusobno povezivanje.

IskonInternet podsjeća da je već tijekom 2004. godine korisnicima ponudio mogućnost jeftinijeg međunarodnog telefoniranja putem VoIP tehnologije, a uskoro namjerava ponuditi raznovrsne usluge fiksne telefonije u kombinaciji s ostalim telekom uslugama.

Zahtjev je Agenciji predan u petak, 18. veljače, navode iz Iskona.

Član Uprave IskonInterneta Saša Kramar izjavio je da će "proširivanjem portfelja usluga u telefoniji, korisnici dobiti mogućnost cjelovite telekomunikacijske usluge na jednom mjestu, kao i izbor paketa koji najbolje odgovaraju njihovom budžetu i stvarnim potrebama". Ocjenjuje da će Iskonove telefonske usluge biti "izuzetno konkurentne".

Nakon Optima telekoma i Portusa, riječ je o trećem zahtjevu za obavljanjem usluga fiksne telefonije u Hrvatskoj.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙