FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Tompojevci: vlada Japana za sanaciju prometnica 66 tisuća eura

TOMPOJEVCI, 23. veljače 2005. (Hina) - Japanski veleposlanik uHrvatskoj Kaname Ikeda i općinski načelnik Tompojevaca Zdravko Galovićpotpisali su danas darovnicu od 66.489 eura za popravak 11 općinskihprometnica.
TOMPOJEVCI, 23. veljače 2005. (Hina) - Japanski veleposlanik u Hrvatskoj Kaname Ikeda i općinski načelnik Tompojevaca Zdravko Galović potpisali su danas darovnicu od 66.489 eura za popravak 11 općinskih prometnica.

U tompojevačkoj općini živi oko 2000 stanovnika, koju tvore pet naselja: Berak, Bokšić, Čakovci, Mikluševci i Tompojevci, a novčanim darom japanske vlade podmirit će se prva faza popravka 5,5 kilometara cesta.

Do sada je u prvu fazu popravka, započetu u studenom 2004., od potrebnih 1,250.000 kuna uloženo oko 778.000 kuna, koje su izdvojili Fond za regionalni razvoj, Vukovarsko-srijemska županija i tompojevačka općina.

Zahvalivši na daru, načelnik Galović je rekao kako japanska vlada svojom pomoći poboljšava uvjete života u tom dijelu Vukovarsko-srijemske županije.

Veleposlanik Ikeda je izrazio nadu da će novčana pomoć pridonijeti ne samo poboljšanju prometnica nego i bržem razvoju gospodarskoga i društvenog života te općine.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙