FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sharon Stone pokrenula dobrotvorno nadmetanje

DAVOS, 28. siječnja 2005. (Hina) - Američka glumica Sharon Stone jepokrenula u petak u Davosu nadmetanje među sudionicima Svjetskoggospodarskog foruma za novčane donacije namijenjene borbi protivmočvarne groznice i AIDS-a.
DAVOS, 28. siječnja 2005. (Hina) - Američka glumica Sharon Stone je pokrenula u petak u Davosu nadmetanje među sudionicima Svjetskog gospodarskog foruma za novčane donacije namijenjene borbi protiv močvarne groznice i AIDS-a.

Sudjelovala je u debati o siromaštvu, na kojoj je sudjelovao i tanzanijski predsjednik Benjamin William Mkapa i prva poklonila 10.000 dolara. Zatim se obratila nazočnim poslovnim ljudima i političkim dužnosnicima i potaknula ih da danas pomognu predsjedniku Mkapi kako djeca njegove zemlje ne bi umrla. "Ustanite se da vam zapišemo ime" i precizirala da će novac ići u Svjetski fond za borbu protiv AIDS-a, močvarne groznice i tuberkuloze.

Nekoliko minuta kasnije američki senator William Frist je rekao da je "Sharon već skupila milijun dolara", koliko su joj u dvorani obećali.

Predsjednik Foruma Davosa Klaus Schwab je kasnije rekao da je otvoren zaseban račun na koji sudionici Foruma mogu upisati svoje doprinose.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙