FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

"Caritas" za najmlađe dobio dječju hranu u vrijednosti više od 20.000 kuna

ZAGREB, 18. veljače 2005. (Hina) - Domu za nezbrinutu djecu "Caritasa"zagrebačke nadbiskupije tvrtka "Kolinska" Hrvatska donirala je dječjuhranu (hranu bez gluteina) u vrijednosti između 20.000 i 30.000 kunakoja im je uručena danas u okviru druženja "Doručak s bebama" održanogu Domu blaženi Alojzije Stepinac u Zagrebu.
ZAGREB, 18. veljače 2005. (Hina) - Domu za nezbrinutu djecu "Caritasa" zagrebačke nadbiskupije tvrtka "Kolinska" Hrvatska donirala je dječju hranu (hranu bez gluteina) u vrijednosti između 20.000 i 30.000 kuna koja im je uručena danas u okviru druženja "Doručak s bebama" održanog u Domu blaženi Alojzije Stepinac u Zagrebu.

Po riječima direktorice komunikacija tvrtke "Formica" Sanele Majdandžić, tvrtke koja je uz "Caritas" i organizirala spomenuto druženje, riječ je o hrani koja će biti upotrebljena za djecu, njih 24 štićenika Doma, starosti od nekoliko mjeseci do tri godine života.

Majdandžić je napomenula i kako je to hrana dostatna za mjesečnu zalihu svih štićenika Doma.

Među tom djecom deset je beba s tek nekoliko mjeseci starosti, kao i djece sa zdravstvenim teškoćama, odnosno teškoćama u prehrani, pojasnila je Majdandžić.

Kako je dodala, danas upriličeno druženje, dio je projekta kojega su "Formica" i Caritas pokrenuli na početku godine, a pozive su odaslali na adrese dvjestotinjak tvrtki.

"Kolinska" Hrvatska prva je tvrtka koja se odazvala na poziv i svojim prehrambenim proizvodima odlučila sudjelovati u akciji.

No, izrazili su i svoju namjeru kako će u tom projektu sudjelovati i nadalje, te će projekt bezrezervno podržati, kazala je Majdandžić i podsjetila kako "Formica" i Caritas surađuju već tri godine.

Sanela Majdandžić izrazila je nadu kako će primjer "Kolinske" Hrvatska znati slijediti i ostale tvrtke, dodajući kako su za djecu za koju se Dom skrbi najpotrebniji prehrambeni proizvodi i kozmetika za djecu.

"Kolinska" je inače slovenska tvrtka, a u Hrvatskoj u toj tvrtki svoje je radno mjesto našlo 60 osoba, od kojih njih 20 u Zagrebu, rekla je Majdandžić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙