FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Klinika za traumatologiju dobila aparate za Odjel rehabilitacije

ZAGREB, 25. siječnja 2005. (Hina) - Klinika za traumatologiju Zagrebprimila je danas nove aparate za Odjel fizikalne medicine irehabilitacije vrijedne 67 tisuća eura koje je donirala japanskaVlada.
ZAGREB, 25. siječnja 2005. (Hina) - Klinika za traumatologiju Zagreb primila je danas nove aparate za Odjel fizikalne medicine i rehabilitacije vrijedne 67 tisuća eura koje je donirala japanska Vlada.

Kako Klinika nije bila u mogućnosti zamijeniti velik broj aparata, koji su u uporabi više od 20 godina, potpisala je u listopadu prošle godine s japanskom Vladom donacijski ugovor vrijedan 67 tisuća eura za nabavu aparata za Odjel fizikalne medicine i rehabilitacije.

Primopredaji novih aparata Odjelu fizikalne medicine i rehabilitacije pri Klinici za Traumatologiju Zagreb bio je nazočan veleposlanik Japana u RH Kaname Ikeda i ravnatelj Klinike Gojko Buljat.

Kroz svoj program pomoći japanska Vlada pomaže nevladinim udrugama, obrazovnim ustanovama tijelima lokalne samouprave i javnim ustanovama u ostvarenju raznovrsnih razvojnih programa i zadovoljavanju najnužnijih potreba u obnovi i opremanju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙