FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vojni objekti predani gradu Gospiću

GOSPIĆ, , 23. veljače 2005. (Hina) - Državni tajnik Ministarstva obraneMate Raboteg i gradonačelnik Gospića Milan Kolić potpisali su danassporazum kojim se u vlasništvo toga grada prenose tri vojna objekta:dvije nekadašnje vojarne i Dom Hrvatske vojske.
GOSPIĆ, , 23. veljače 2005. (Hina) - Državni tajnik Ministarstva obrane Mate Raboteg i gradonačelnik Gospića Milan Kolić potpisali su danas sporazum kojim se u vlasništvo toga grada prenose tri vojna objekta: dvije nekadašnje vojarne i Dom Hrvatske vojske.

"Riječ je o neperspektivnim objektima za potrebe Oružanih snaga, a programi koji će u tim objektima biti ostvareni novi su poticaj ukupnom gospodarskom razvoju Gospića", istaknuo je državni tajnik MORH-a Mate Raboteg.

Raboteg je najavio i skoru obnovu stambenih objekata koji su u Gospiću u vlasništvu Ministarstva obrane, a oštećeni su tijekom Domovinskog rata.

U objektima koje je preuzeo Grad Gospić, u jednoj je vojarni predviđena gradnja prodajno-trgovačkog centra, u drugoj prostorije Parka prirode "Velebit", a u bivšem Domu HV-a uredit će se nova Gradska knjižnica, multimedijalni centar i sadržaji za hrvatske branitelje, izjavio je gospićki gradonačelnik Milan Kolić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙