FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Za obnovu i opremanje LRH-a u ovoj godini 35,6 milijuna kuna

OPATIJA, 21. veljače 2005. (Hina) - Liburnia Riviera Hoteli d.d. uložitće u 2005. u obnovu i opremanje svojih objekata 35,6 milijuna kuna,najavili su iz Uprave tog hotelskog poduzeća.
OPATIJA, 21. veljače 2005. (Hina) - Liburnia Riviera Hoteli d.d. uložit će u 2005. u obnovu i opremanje svojih objekata 35,6 milijuna kuna, najavili su iz Uprave tog hotelskog poduzeća.

Nakon što je u objekte LRH-a u 2004. uloženo 28,5 milijuna kuna i ove godine nastavljaju se kapitalna ulaganja u svrhu unaprjeđenja usluga.

Najviše, 14,4 milijuna kuna, bit će uloženo u klimatizaciju hotela Excelsior u Lovranu koja bi trebala biti završena do travnja ove godine.

U opatijski hotel Istra za dovršenje ulaganja radi postizanja kategorije 4 zvjezdice uložit će se 1,4 milijuna kuna. Prema zapisniku kojeg je izradila Komisija za kategorizaciju objekata ulaganja u kategorizaciju hotela Istra trebala bi biti dovršena do ožujka ove godine.

Za opremanje i uređenje bazena opatijskog hotela Ambasador bit će utošeno 1,6 milijuna kuna, a za uređenje i klimatizaciju hotela Marina u Mošćeničkoj Dragi 4,2 milijuna kuna.

Nakon ishodovanja građevne dozvole, za uređenje 10. kata hotela Ambasador planira se utrošiti 5,8 milijuna kuna.

U objektima LRH-a ima 2.066 postelja u 15 hotela i 5 vila u Opatiji, Ičićima, Lovranu i u Mošćeničkoj Dragi te još oko 350 mjesta u autokampu u Medveji. Jedan hotel ima kategoriju 5 zvjezdica, devet hotela kategoriju 3 zvjezdice, a ostali 2 zvjezdice.

LRH su u pretežitom državnom vlasništvu, predstoji im skora privatizacija, a temeljni kapital poduzeća procjenjen je na 968,5 milijuna kuna.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙