FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Hrvatska u 4,30 sati

ZAGREB, 21. veljače 2005.(Hina) - Donosimo pregled važnijih vijesti do4,30 sati.
ZAGREB, 21. veljače 2005.(Hina) - Donosimo pregled važnijih vijesti do 4,30 sati.

OTOČAC - Gusti snijeg koji pada na širem području Like prouzročio je sinoć teškoće u cestovnom prometu. Od 22 sata na dionici državne ceste Jezerane - Kapela - Modruš zabranjen je promet kamionima s prikolicama i tegljačima, a na ostalim cestama obvezna je uporaba zimske opreme. Zimska služba je u drugom stupnju pripravnosti, čisti i posipa kolnike.

ANTUNOVAC - Na referendum na kojem su se mještani Antunovca izjašnjavali jesu li za gradnju regionalnog odlagališta komunalnog otpada, od 3150 upisanih birača izašlo je njih 1503, od kojih se za gradnju deponija izjasnilo 65 posto, a protiv je bilo 35 posto. "Referendum međutim nije uspio jer je na njega izašlo manje od 50 posto upisanih birača, ali će se odlagalište ipak graditi jer se veći dio izašlih izjasnio za gradnju", rekao je načelnik općine Antunovac Robert Marjanović. Dodao je kako je to "za sada neformalna odluka a konačna će se donijeti na sjednicama i Vijeća i Poglavarstva koje će vrlo brzo biti sazvane". Protiv gradnje odlagališta komunalnog otpada protivi se dio stanovništva općine Antunovac i nekoliko ekoloških udruga, zbog čega je organiziran referendum.

VIROVITICA - Potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor predala je jučer u Virovitici računala za sedam obitelji s osmero i više djece iz Virovitičko-podravske županije. Time je, u sklopu projekta Ministarstva, računala dosad dobilo 327 od 496 obitelji s osmero i više djece, a podjela računala će se nastaviti, priopćilo je Ministarstvo. Nabava osobnih računala za obitelji s osmero i više djece projekt je Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti u sklopu aktivnosti "Projekti za višečlane obitelji". Svrha je projekta svim obiteljima s osmero i više djece darovati osobno računalo kako bi se poboljšala kvaliteta njihova života.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙