FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Požega: Ugovor o gradnji školskih športskih dvorana

POŽEGA, 11. veljače 2005. (Hina) - Predstavnici Požeško-slavonskežupanije, grada Pleternice i općine Kaptola danas su na prigodnojsvečanosti potpisali ugovore o gradnji školskih športskih dvorana uPleternici i Kaptolu ukupne vrijednosti gotovo 20 milijuna kuna.
POŽEGA, 11. veljače 2005. (Hina) - Predstavnici Požeško-slavonske županije, grada Pleternice i općine Kaptola danas su na prigodnoj svečanosti potpisali ugovore o gradnji školskih športskih dvorana u Pleternici i Kaptolu ukupne vrijednosti gotovo 20 milijuna kuna.

Od toga će Požeško-slavonska županija izdvojiti 75 posto, odnosno oko 15,5 milijuna kuna. Koliko je potrebno izgraditi dvoranu za Kaptol i Pleternicu, posebice za potonju, podsjetio je Tomislav Radonić, zamjenik župana za društvene djelatnosti. Istaknuo je kako je Osnovna škola "Fra Kaje Adžića" sa 1438 učenika jedna od najvećih u Hrvatskoj.

Gradnja športske dvorane u Pleternici stajat će 11 milijuna, a dvorana u Kaptolu 8,200.000 kuna. Nove dvorane, kako je napomenuo požeški župan Anto Bagarić, neće služiti samo školama nego i brojnim društvima i udrugama s tih područja.

Gradnja športske dvorane u Pleternici treba završiti 2007., a u Kaptolu 2008.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙