FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dok Bush ostavlja dojam na Europu, mediji se bave marihuanom

WASHINGTON , 22. veljače 2005. (Hina/dpa) - Dok je američki predsjednikGeorge W. Bush nastojao ostaviti dobar dojam na Europljane tijekomboravka u Bruxellesu, američki su se mediji u ponedjeljak bavilisnimkom njegove izjave iz razdoblja kada je bio teksaški guverner, ukojoj je priznao da je pušio marihuanu.
WASHINGTON , 22. veljače 2005. (Hina/dpa) - Dok je američki predsjednik George W. Bush nastojao ostaviti dobar dojam na Europljane tijekom boravka u Bruxellesu, američki su se mediji u ponedjeljak bavili snimkom njegove izjave iz razdoblja kada je bio teksaški guverner, u kojoj je priznao da je pušio marihuanu.

Bushove izjave, koje su objavili The New York Times i ABC, u tajnosti je između 1998. i 2000. snimio prijatelj obitelji Bush Doug Wead, ujedno i autor knjige "The Raising of a President".

Tijekom razgovora o mogućoj kandidaturi na predsjedničkim izborima Georgea Busha mlađeg, tada guvernera Teksasa, Wead ga je upitao kako će odgovoriti na eventualna pitanja o marihuani i uživanju droga.

Bush je odgovorio da "na to pitanje sigurno ne bi želio odgovarati, jer ne bi želio da neki klinac napravi ono što i on - proba marihuanu".

"Moraš shvatiti, želim postati predsjednik, želim postati vođa. Bi li ti želio da ti tvoj klinac jednog dana kaže - Hej, tata, predsjednik Bush je probao drogu, mogao bih i ja."

Aktualni američki predsjednik nije nikad javno priznao da je probao drogu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙