FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bivši američki predsjednici doputovali u Šri Lanku

COLOMBO, 20. veljače 2005. (Hina/dpa) - Bivši američki predsjedniciBill Clinton i George Bush stariji doputovali su u nedjelju u ŠriLanku koja je dio njihove turneje tijekom koje posjećuju zemljepogođene tsunamijem kako bi ustanovili potrebu za daljnjom pomoćiSAD-a, priopćili su dužnosnici.
COLOMBO, 20. veljače 2005. (Hina/dpa) - Bivši američki predsjednici Bill Clinton i George Bush stariji doputovali su u nedjelju u Šri Lanku koja je dio njihove turneje tijekom koje posjećuju zemlje pogođene tsunamijem kako bi ustanovili potrebu za daljnjom pomoći SAD-a, priopćili su dužnosnici.

Bivši predsjednici trebali bi se nakon dolaska susresti s predsjednicom Chandrikom Kumaratungom.

Clinton i Bush, koji su ranije posjetili Indoneziju i Tajland, otputovali su u regiju na zahtjev sadašnjeg predsjednika Georgea W. Busha kako bi na terenu ustanovili koliko je privatnih sredstava koje sakupljaju potrebno za pomoć u obnovi uništenih zemalja, rekao je glasnogovornik američkog veleposlanstva u Colombu.

Dvojica bivših američkih predsjednika ranije su u nedjelju posjetili Indoneziju - glavni grad Sjeverne Sumatre Medan, a onda otputovali u susjedni Aceh gdje su posjetili džamiju.

Nakon Šri Lanke, dvojica predsjednika trebali bi otputovati na Maldive.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙