FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Bura oslabila, D8 prohodna

ZAGREB, 18. veljače 2005. (Hina) - Bura na Jadranu je u slabljenju,zbog čega je Jadranska magistrala D8 ponovno u potpunosti prohodna zasve kategorije vozila, izvijestio je Hrvatski autoklub u 14,30 sati.
ZAGREB, 18. veljače 2005. (Hina) - Bura na Jadranu je u slabljenju, zbog čega je Jadranska magistrala D8 ponovno u potpunosti prohodna za sve kategorije vozila, izvijestio je Hrvatski autoklub u 14,30 sati.

I dalje za kamione s prikolicom i tegljače s poluprikolicom vrijedi zabrana vožnje na D42 Saborsko-Poljanak-Selište. Svi ostali cestovni pravci u Lici, Gorskom kotaru, te Slavoniji su otvoreni i prohodni za sve kategorije vozila uz preporuku posjedovanja zimske opreme.

Zbog izvanredne regulacije prometa, iz smjera grada Zagreba u smjeru Velike Gorice, do 16 sati povremeno se zatvaraju ceste: Mesnička - Frankopanska - Savska - Grada Vukovara - Hrvatske Bratske Zajednice - Avenija Većeslava Holjevca - Avenija Dubrovnik - Savezne Republike Njemačke --čvor Buzin te Veliko Gorička. U smjeru sjevera promet ide nesmetano.

Zbog jakog vjetra vozi se usporeno, dionicama autocesta: A6 Rijeka-Zagreb, Kikovica-tunel Tuhobić i A1 Zagreb-Split, Gračac -Posedarje (posebice na vijaduktu Božići).

Zbog sanacije klizišta na 52. km autoceste Zagreb-Goričan u smjeru Varaždina, zatvoren je vozni trak, prometuje se preticajnim a radovi bi trebali završiti 27. veljače 2005. god.

Odrone zemlje, kamenja i snijega očekujte na gorskim cestama, u usjecima Ličke i Jadranske magistrale, te duž Istarskog ipsilona. Puno ih ima i na D1 Gračac-Knin, D27 Gračac-Obrovac, te D218 Sučević-Srb-Brotnja.

Svim graničnim prijelazima prometuje se nesmetano.

Trajekti na liniji Brestova-Porozina do daljnjeg ne prevoze teretna vozila iznad 3,5 tone i autobuse. Ostali trajekti plove prema plovidbenom redu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙