FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Sve ceste prohodne, olujni udari vjetra između Kikovice i Tuhobića

ZAGREB, 8. veljače 2005. (Hina) - Sve su ceste u Hrvatskoj prohodne, aolujni udari vjetra i dalje usporavaju promet između Kikovice i tunelaTuhobić, izvijestio je jutros Hrvatski auto-klub.
ZAGREB, 8. veljače 2005. (Hina) - Sve su ceste u Hrvatskoj prohodne, a olujni udari vjetra i dalje usporavaju promet između Kikovice i tunela Tuhobić, izvijestio je jutros Hrvatski auto-klub.

Zbog toga dionica A6 Rijeka-Zagreb Kikovica-Delnice i dalje je zatvorena za autobuse, teretna vozila iznad 3,5 tona, te vozila s natkrivenim tovarnim prostorom.

Stara cesta kroz Gorski kotar redovito je prohodna, ali uz zimsku opremu.

Zbog niskih temperatura te mjestimičnih nanosa suhog snijega na kolnike moguća je poledica na prijevojima, mostovima i zavojima mnogih cesta u gorju i unutrašnjosti, te se preporučuje posjedovanje zimske opreme.

Magle jutros ima na dijelu autocesta: A1 Zagreb-Split od Bosiljeva do Male Kapele i A3 Bregana-Lipovac od Bregane do Ivanić Grada te između Velike Kopanice i Županje, gdje je vidljivost mjestimice smanjena na 50 metara.

Na D42 Saborsko-Poljanak-Selište i dalje vrijedi zabrana vožnje za priključna vozila, a obavezna upotreba zimske opreme za sva ostala.

Na graničnom prijelazu Macelj povremeno je pojačan promet teretnih vozila na ulazu u Hrvatsku, a osobna njime prometuju bez zadržavanja, jednako kao i na ostalim prijelazima.

Trajekt na liniji Brestova-Porozina za otok Cres prevozi samo osobna vozila i teretna do 3,5 tona. Ostala do Cresa mogu stići s Krka, linijom Valbiska-Merag.

Iz preostalih pristaništa nisu dojavljeni poremećaji plovidbenog reda.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙