FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Za prvu skupinu vozila zatvoreni Paški most te dionica Senj-Sv. Marija Magdalena

ZAGREB, 14. veljače 2005. (Hina) - Zbog olujnog vjetra zatvoren jePaški most kao i Jadranska magistrala od Senj-Sv. Marija Magdalena zaprvu skupinu vozila: autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama imotocikle, izvijestio je popodne u 14 sati Hrvatski auto-klub.
ZAGREB, 14. veljače 2005. (Hina) - Zbog olujnog vjetra zatvoren je Paški most kao i Jadranska magistrala od Senj-Sv. Marija Magdalena za prvu skupinu vozila: autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle, izvijestio je popodne u 14 sati Hrvatski auto-klub.

Jak vjetar usporava promet na dijelu autocesta: A6 Rijeka-Zagreb, od Kikovice do tunela Tuhobić te A1 Zagreb-Split od Zadar 2 do Pirovac, kao i duž dionice Marune- Zadar 2, na kojoj je i brzina vožnje ograničena na 40 kilometara na sat.

U gorju, u središnjem dijelu Hrvatske te Slavoniji kolnici su mjestimice mokri i skliski te se savjetuje opreznija vožnja.

Promet cestama kroz Gorski kotar i Liku je normaliziran te su otvorene za sve kategorije vozila!

Odroni zemlje i kamenja mogući su na gorskim cestama, u usjecima Ličke i Jadranske magistrale, te duž Istarskog ipsilona, a posebnu na državnim cestama D1 Gračac-Knin, D27 Gračac-Obrovac,te D218 Sučević-Srb-Brotnja.

Na svim graničnim prijelazima prometuje se bez dužih zadržavanja.

Trajekt na liniji Brestova-Porozina za otok Cres prevozi samo osobna vozila i teretna do 3,5 tona.

Ostali trajekti plove redovito na svim linijama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙