FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: promet bez teškoća

ZAGREB, 11. veljače 2005. (Hina) - Uz slab do srednji intenzitetprometa, na većini cesta u zemlji vozi se jutros bez poteškoća,izvijestio je Hrvatski autoklub.
ZAGREB, 11. veljače 2005. (Hina) - Uz slab do srednji intenzitet prometa, na većini cesta u zemlji vozi se jutros bez poteškoća, izvijestio je Hrvatski autoklub.

Zbog moguće poledice tijekom jutra i mokrih kolnika tijekom dana, kada se led topi zbog nešto viših temperatura nego proteklih dana, vozače se upozoravana oprez, posebice na prijevojima, mostovima i zavojima u unutrašnjosti i gorskim predjelima. Magla mjestimice smanjuje vidljivost na cestama istočne Slavonije te na području Otočca.

Na državnoj cesti D42 Saborsko-Poljanak-Selište još je zabrana vožnje za priključna vozila, a obvezna uporaba zimske opreme za ostala.

Odrone zemlje i kamenja, treba očekivati na gorskim cestama u usjecima Ličke i Jadranske magistrale, te duž Istarskog ipsilona, poseban oprez skrećemo na ceste: D27 Gračac-Obrovac i na Jadranskoj magistrali (D8) kod mjesta Slano predio Ratac.

Na dionici autoceste A1, Zagreb-Split, Jezerane-Otočac, zbog izvođenja radova od naplate Žuta Lokva (smjer Split) u dužini 300 metara, promet teče preticajnim trakom. Radovi će potrajati do 18. veljače 2005. i obavljaju se samo za vrijeme dobre vidljivosti.

Radovi su (do 11. veljače) uz trasu pristupne ceste između Borajske ceste (D58) i naplatne postaje na čvoru Vrpolje. Brzina vožnje privremeno je ograničena na 40 km/h.

Na Jadranskoj magistrali, na području Zvekovice, u blizini odvojka prema Cavtatu, traju pripremni radovi za polaganje vodoopskrbnog cjevovoda Zvekovica-Stražišće-Cavtat, pa semafori reguliraju promet izmjenično.

Na dionici Ličke magistrale (D1) između Sinja i Knina, u mjestu Maljkovo svakog se dana od 9 do 14 sati obavlja razminiranje. Cesta se otvara svakog punog sata po 15 min. Završetak radova predviđen je za 14. veljače. Obilazno možete voziti cestom Muć-Drniš-Knin ili dijelom autoceste A1 Zagreb-Split, Dugopolje-Vrpolje.

Pojačan je povremeno, ulaz teretnih vozila na GP Macelj. Ostalim graničnim prijelazima sva vozila prometuju bez zadržavanja.

Trajekti plove po redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙