FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Ceste mokre i skliske, magla na dionici A6 Rijeka-Zagreb

ZAGREB, 13. veljače 2005. (Hina) - Većina cesta u Hrvatskoj je mokra iskliska, promet je srednjeg intenziteta i teče bez zastoja,mjestimice magle ima na dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb od tunelaLučice do Zalesine, izvijestio je popodne Hrvatski auto-klub.
ZAGREB, 13. veljače 2005. (Hina) - Većina cesta u Hrvatskoj je mokra i skliska, promet je srednjeg intenziteta i teče bez zastoja, mjestimice magle ima na dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb od tunela Lučice do Zalesine, izvijestio je popodne Hrvatski auto-klub.

Odrone zemlje i kamenja treba očekivati na gorskim cestama, u usjecima Ličke i Jadranske magistrale te duž Istarskog ipsilona.

Državnom cestom D42 Saborsko-Poljanak-Selište prometuju sva vozila bez ograničenja.

Na svim graničnim prijelazima prometuje se nesmetano.

Trajektni je promet redovit na svim linijama.

Prometna prognoza za ponedjeljak, 14. veljače 2005.: Uz slab do srednji intenzitet prometa ne očekuju se veće poteškoće u prometu, a kraći zastoji mogući su na dionicama cesta na kojima traju radovi. Tijekom dana HAK savjetuje oprez zbog mokrih i skliskih kolnika, posebice na prijevojima, mostovima i usjecima. U gorju te mjestimice u unutrašnjosti zbog mogućeg snijega savjetuje se posjedovanje zimske opreme. Povremeno pojačan izlaz teretnih motornih vozila očekuje se na graničnom prijelazu Bajakovo te ulaz na Maclju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙